Vije-sti

2CELLOS nastupili u rasprodanom Royal Albert Hallu

2CELLOS nastupili u rasprodanom Royal Albert Hallu

U samo nekoliko dana nakon najave koncerta, ulaznice su planule, a londonska publika je spremno dočekala violončelistički duo 2CELLOS.

Mjesto na kojem se održao koncert je kultna dvorana Royal Albert Hall, jedna od najpoznatijih britanskih glazbenih dvorana, ali ujedno i jedna od najljepših građevina Londona. Poznata je širom svijeta, a večer prije njihovog, koncert je tamo održao i Phil Collins. Royal Albert Hall je mjesto gdje su nastupila poznata imena poput Sinatre, Hendrixa, the Beatlesa, Oscara Petersona, grupe the Who, Led Zeppelina, Erica Claptona, Stinga i Adele.  

Publika je bila očarana i ovacijama je pratila njihov energični nastup kao i skladbe s njihovog posljednjeg albuma „Score“ koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi pa su tako izveli neke od najljepših pjesama ispričanih u filmovima kao što su "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja", a publika je ispratila dvojac poslije zadnjeg bisa. 2CELLOS ovim nastupom nisu samo ostvarili vlastite snove, već su fenomenalnim nastupom sinoć dokazali da su glazbenici svjetskog glasa.  

U prepunoj Royal Albert Hall dvorani dodatnu atmosferu i emociju pojačao je i Royal Philharmonic Orchestra koji je pratio 2CELLOS i učinio je prošlu noć magičnom.

Veličanstvene fotografije su dokaz koliko je večer bila posebna, a Stjepan i Luka, itekako s razlogom mogu uživati na ovoj europskoj turneji jer osim rasprodanih koncerata u svim gradovima, osjećaju koliko ih je željna njihova publika.  

I vi možete biti dio ove predivne glazbene priče i to već sljedeće godine kada planiraju održati dva koncerta u Hrvatskoj – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni u sklopu svoje turneje pod nazivom „Score.“
 
Njihov vrhunski performans i hvaljena produkcija savršen su recept za nezaboravan provod! Osigurajte svoje ulaznice koje se nalaze u prodaji u sklopu sustava Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni