Specijal

Sve što trebate znati o 37. Brucošijadi FER-a

Sve što trebate znati o 37. Brucošijadi FER-a

Donosimo vam posljednji set informacija o ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a pomoću kojih će te se lakše snalaziti na prostoru brucošijade.

Lokacija
Brucošijada FER-a održava se na prostoru fakulteta FER-a i kluba KSET. Lokacije su spojene te je moguće bez problema prolaziti od jedne pozornice do druge ili pak do KSET-a i nazad. Na zidovima fakulteta nalaziti će se upute i smjerokazi pomoću kojih će te se lagano pronaći pozornice, šankove, wc-e, štand sa merchom, garderoba i ostalo. Također vrijedi napomenuti kako se na prostoru fakulteta ne smije pušiti, ali osiguran je dvorišni dio u kojem je pušenje dopušteno. Također postoji nekoliko ulaza na Brucošijadu koje možete vidjeti na tlocrtu u nastavku.

Ulaz
Posebnu pozornost obratite na različite ulaze pošto ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, radi sigurnosnih razloga nije moguć ponovni ulazak. Kako bi izbjegli velike gužve na ulazu preporučamo dolazak prije samih headlinera.

WC
Na prostoru Brucošijade nalazi se čak 8 WC-a. tako da je moguće izbjegavati velike gužve kraj glavnih pozornica i rasporediti se po prostoru.

Hrana i cuga.
Ove godine brucošijada je u suradnji s Pivnicom Medvedgrad po prvi put predstavlla vlastitu pivo Brucifer, koju će te imati prilike kušati na festivalu, zajedno uz standardnu ponudu Pivnice Medvedgrad. Također vas očekuje i brojna druga bezalkoholna i alkoholna pića te štand sa hranom.

Ulaznice
Iako je još u srijedu stigla obavijest da je rasprodana, Brucošijada je pustila dodatnih 200 karata u prodaju koje će se ekskluzivno moći kupiti na dan održavanja na prozoru blagajne KSET-a od 20 sati, te je broj karata ograničen na 3 po osobi. Cijena karte je 80 kn.

Program
Prva događanja kreću već od 20 sati, a traju sve do ranih jutarnjih sati. Osim koncerata koji se održavaju na dvije pozornice, Brucošijada je organizirala i kino program, KSET caffe DJ program, i zasebni DJ program na samom FER-u. Imajte na umu da se neki programi preklapaju pa se dobro upoznajte sa satnicom u nastavku. Na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zabavljati će vas Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Pero Defformero, Antenat, Šajeta, Six Pack, Belfast Food, NLV, Smoke Mardeljano, J.R. August, Ogenj, Sfumato, Sergio Lounge i Sloanwall, a na trećem stageu će nas rasplesati Petar Dundov, phillipe i Felver. Također u učionici B5 održava se Votafak stage, a sadržaj istog ne zna nitko pa svakako između koncerata svratite ondje.

 

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."