Vije-sti

Nežni Dalibor i Kapetan Snješka u KSET-u

Nežni Dalibor i Kapetan Snješka u KSET-u

25.ožujka u zagrebački KSET se vraća Nežni Dalibor, jedan od najboljih bendova jake, srpske indie scene. Podršku će im pružiti domaće nade - Kapetan Snješka.

Nežni Dalibor diskografski je debitirao na kompilaciji "Jutro će promeniti sve?" singlom "Značajan događaj". Tijekom 2007., bend snima tri pjesme u Beogradu koje objavljuje na kompilaciji "Zdravo, zdravo, zdravo". Bend je objavio 3 albuma: "Sredstva i veštine" (2008), "Normalan život" (2010) i "Nežni Dalibor" (2013), koji su svi redom odlično prošli kod publike i kritike. Albumi su iznjedrili mnogo orginilnih hitova koji su Nežnog Dalibora etablirali kao jednog od nositelja indie scene u regiji.
Bend je odradio mnoge festivalske i klupske koncerte, a u KSET dolaze dozvati proljeće nošeni najavnim singlom "U slojevima", novog četvrtog albuma. Prije nastupa u KSET-u, Nežni Dalibor izbacit će još jedan singl kojim najavljuju album planiran za proljeće 2016.

Podršku Nežnom Daliboru pružit će zagrebački indie punk trojac, Kapetan Snješka koji postaje sve značajnije ime na našoj sceni. Petruška, Štef i Zvone već su svirali s većim imenima ove scene kao što su Artan Lili i Vlasta Popić. Za sada imaju izbačen jedan demo EP koji se može preslušati na njihovom bandcampu.

Cijena karte je 30kn u pretprodaji, dok će na vratima biti 40kn. Obavijest o početku pretprodaje bii će objavljena naknadno.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni