Nag-radne

Osvoji upad na Massive Infection Festival u Vintageu - podjeljeno

Osvoji upad na Massive Infection Festival u Vintageu - podjeljeno

Dijelimo 2x1 upad za dvodnevni Massive Infection Festival koji će se održati u Vintage Industrial Baru 4. i 5. svibnja. Tijekom dva dana u Vintageu će nastupiti Elder, Egypt, Abroad Experiments, Carousel, Wolfram i (drama).

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Massive Infection" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do srijede, 4. svibnja u 11 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti po jedan upad i javiti im.

Marko Rušnov i Željko Trbušić osvojili su upad

Prvi dan festivala (4.5.) svirat će stoner/doom trojac Egypt koji po prvi puta iz grada Fargo (USA) dolaze u Hrvatsku. Njihov se album "Endless Flight", objavljen prošle godine, ušuljao na brojne liste najboljih stoner izdanja 2015. godine. Support Egyptu na prvom danu Massive Infection festivala pružit će zagrebački progressive/alternative rock bend Abroad Experiments koji u deset godina postojanja broji dva studijska albuma "Meadows of a Grand Design" (2011.) i "On the Bright Side" (2014.) i koji je u tom desetljeću postojanja odsvirao mnoštovo koncerata diljem Hrvatske, regije i Europe.  Uz Abroad Experiments u ulozi support grupe pojavit će se i (drama), bend koji djeluje od 2003. godine. (drama) trenutno radi na novom studijskom albumu koji će nasljediti "Zastor tišine", album objavljen 2010. godine.

Drugog dana Massive Infection festivala (5.5.) ulogu headlinera preuzet će Elder, trenutno jedan od najpoznatijih i najzanimljivijih psych/stoner/doom benodva. Elder u Hrvatsku, baš kao i Egypt dan ranije, dolaze prvi put. Njihov album "Lore" objavljen prošle godine uvršten je se na gotovo sve top liste najboljih stoner/doom albuma. I, upravo će taj album, Elder koncertno predstaviti zagrebačkoj publici 5. svibnja u VIntage Industrialu. U pratnji Eldera dolazi Carousel,  još jedan perspektivan heavy/stoner bend. Carousel je prošle godine objavio, također, uspješan album naslovljen "2113"

Regionalne snage, drugog dana festivala, predstavljat će Wolfram, bend iz Novog Sada. Wolfram na sceni postoji od 2011. godine, a glazbu koju stvaraju zbog spoja post metal/rocka, psychedelica, stonera, sludgea, industriala, electronice, nazivaju "acid metal". Wolfram su nedavno izbacili debi album "Music Of the Heathen" koji je naišao na veliko odobravanje publike i kritike.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti kao pojedinačne dnevne karte po 35 kn. Na dan koncerta cijena pojedinačne ulaznice iznosit će 45 kn.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji iznosit će 55 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrialu (Savska 160, iza 20 sati)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni