Nag-radne

Osvoji upad na Brijačnicu! - podijeljeno

Osvoji upad na Brijačnicu! - podijeljeno

Dragi čitatelji, drugo izdanje festivala Brijačnica održati će se 27. i 28. veljače u zagrebačkom Boćarskom domu, a na Sound Reportu osigurali smo za vas 2x2 festivalska upada. Kako do njih, saznaj u nastavku!

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Brijačnica 2.", uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak (javno vidljivo) na svom Facebook zidu. Nagradna traje do četvrtka, 26.siječnja u 11 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dvoje pobjednika koji će osvojiti po dva upada za oba dana festivala! Pobjednike ćemo obavijestiti putem poruke, a imena će im biti objavljena u ovom članku.

Na nagradnoj igri pobjedili su Luka Nikiforov i Alma Traživuk.

-

Headlineri prve večeri Brijačnice su Pips, Chips & Videoclips. Bend koji je poznat po sjajnim koncertnim nastupima od samih početaka ima odličnu vezu sa zagrebačkom publikom, a kako je istaknuo i sam pjevač benda, Dubravko Ivaniš, u Boćarskom domu će odsvirati svoje najjače hitove te pozivaju sve da s njima uživaju. Osim Pipsa, prvog dana Brijačnice 27. siječnja će nastupati i Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož te Straight Mickey and the Boyz.

Drugu večer Brijačnica na pozornicu vraća legendarne Kojote koji nisu svirali punih 17 godina. Povratničkom koncertu veseli se i sam bend, a nedavno su objavili kako će u Boćarskom domu imati i goste iznenađenja! Uz Kojote će na pozornici 28. siječnja svirati Obojeni program, Jonathan, Mašinko, Discohernia te Oružjem protiv otmičara.

Dnevne ulaznice za festival Brijačnica u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 65 kuna, dok će na dan stajati 85 kuna. Festivalske ulaznice su 110 kuna.

Prodajna mjesta:
Dirty Old Shop
Rockmark
Tvornica kulture
i sva prodajna mjesta sustava Entrio
www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni