Nag-radne

Ignite, iNSANE i Katran u Vintage Industrialu + Nagradna igra (podjeljeno)

Ignite, iNSANE i Katran u Vintage Industrialu + Nagradna igra (podjeljeno)

Ignite - socijalno osjetljiv, politički angažiran i zdravo nabrijan melodični hardcore punk/rock band iz Orange Countyja (Kalifornija) će u nedjelju, 05. srpnja, u sklopu europske turneje održati koncert u Vintage Industrialu. Ovim putem djelimo 2x1 upad na koncert.

Da bi ste sudjelovali u nagradnoj igri morate lajkati Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, te nam poslati u inbox poruku "Ignite nagradna" uz svoje puno ime i prezime i mail adresu do četvrtka, 02. srpnja u podne nakon čega ćemo obavijestiti pobjednike.

EDIT: Nenad Lukač i Barbara Kranjik su dobitnici upada

Bend Ignite osnovan je 1993. godine u Orange Countyju u Kaliforniji, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán "Zoli" Téglás, frontmen mađarskih korijena, vegetarijanac čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The MisfitsMotorhead i Pennywise. Osim toga, Teglas se početkom godine u Njemačkoj na stageu pridružio Machine Headu kako bi zajedno odvalili Ingitovu stvar "Bleeding" s albuma "Our Darkest Day" koju su ti legendarni metallersi iz San Francisca obradili i ubacli na b-stranu svoj 10-inchnog singla "Killers & Kings".

Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti "Our Darkest Day" objavljen 2006. godine. Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko ogranizacija koje brinu za okoliš "Earth First", "Doctors Wtihout Borders", "Sea Shepherd" i "Pacifik Wildlife", a  na  albumu "A Place Called Home" objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja.

iNSANE, melodični HC bend iz Mađarske, nastupit će uz domaćine Katran kao predgrupa kalifonijskom hardcore bendu Ignite. Grupa iNSANE ove godine slavi 16. rođendan, a na svojoj koncertnoj karti bilježe zajedničke turneje s bendovima poput Deftones, Pro-Pain, Hatebreed, Unearth, Ill Nino and Skindred.

Ulaznice za koncert Ignite, Katran i iNSANE potražite u Vintage Industrialu i Drity Old shopu. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60 kn, na dan koncerta 80 kn.

Početak koncerta predviđen je za 21:00 h, a vrata kluba otvaraju se u 20:00 h!

Event na Facebooku

Koncertom Ingitea, Vintage Industrial otvara vruću koncertnu sezonu u srpnju, 09.07. D.O.A., 13.07. The Exploited i 30.07. Nick Oliveri (ex Queen of the Stone Age i Kyuss). Zagrijavanje za navedene koncerte održat će se u subotu 04. srpnja na warm up partyju ''#isijavanjeusavskoj160'' . Ulaz na warm up party bit će besplatan, a posjetitelji će dobiti mogućnost da osvoje ulaznice za koncerte!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni