Nag-radne

Dijelimo festivalske upade za Lake Fest u Nikšiću

Dijelimo festivalske upade za Lake Fest u Nikšiću

Dragi čitatelji. Imamo jednu brzinsku nagradnu igru putem koje dijelimo 1 x 2 festivalske ulaznice za tri dana Lake Festa u Nikšiću čiji će se glavni festivalski dio održati od 14. do 16. kolovoza.

Nagradna igra je završila, pobjedila je: Ana Babac

Jedan sretan čitatelj ili čitateljica može osvojiti dvije festivalske, trodnevne ulaznice, za sebe i nekoga koga želi voditi sa sobom.
Da bi ste igrali nagradnu igru morate nam poslati poruku naslova "Lake Fest Nagradna" na mail adresu: nagradne@sound-report.com uz vaše puno ime i prezime i broj mobitela te puno ime i prezime osobe koju želite voditi sa sobom, do najkasnije subote, 08. kolovoza u 18 sati. Nakon toga odabrati ćemo nasumce jednog pobjednika i pobjednicu te ih kontaktirati putem mobitela da objasnimo kako mogu podići ulaznice.

O festivalu: 
Ove godine u Nikšiću održat će se jubilarni peti Lake Fest. Crnogorski festival koji iz godine u godinu privlači sve veći broj Hrvata, trajat će punih 6 dana od 11. do 16. kolovoza.

Prva 3 dana festival će se održavati na platou Doma revolucije u samom centru grada Nikšića. Ulaz će biti besplatan za sve one koji žele upoznati festival i zagrijati se za veliku završnicu. Nakon ovog warm up-a, u petak14.08., festival seli na već svima poznatu glavnu pozornicu na jezeru Krupac. Tamo će posjetitelje čekati izvođači iz regije, ali i čak 3 velika inozemna benda. Kao headlineri najavljeni su bendovi Guano Apes, Koza Mostra iz Grčke, te Kuvajtski izvođač Zahed Sultan. Na platou će također nastupati manje i više poznati autorski bendovi iz cijele regije: Elemental, Rundek Cargo Trio, Josip A Lisac, Sassja, Pankrti, Samostalni referenti, Riblja čorba, Babe, Goblini, Ortodox Celtsi, Bjesovi, Iskaz, DST, Nikola Pejaković, Who see, Ničim izazvan, Prti BG, Dejan Petrović Big Band, Mortal Kombat, Stereo banana, Uzemljenje, Igra duhova i mnogi drugi. Ono po čemu je Lake fest najviše prepoznatljiv je kamp koji će, kao i do sada, biti besplatan. Za sve bikere organiziran je poseban moto – kamp s parkingom koji je  pod konstantnim nadzorom zaštitara.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni