Albumi

Hari & Fat sons

Hari & Fat sons "Green line – red line"

Image

Hari & Fat Sons objavili su svoj prvi album u samostalnom izdanju pod naslovom "Green line – red line". Ovaj sisački bend na sceni je još od 2011. godine Te su tri godine, kako bend kaže, mukotrpnog rada, urodile plodom u obliku 13 pjesama. Sve pjesme napisao je Haris Ćehić, a album su mixali i producirali Mark Mrakovčić i Marijo Luketa. Aranžman je djelo zajedničkog rada H&FS. Album priča priču o životu i trenucima koji su bitni, iako se možda čine malima i beznačajnima. Svaka pjesma je pametno posložena i instrumentalno bogata. U ovo zimsko vrijeme Hari & Fat Sons je jedan pravi, melodični, "ljetni" bend. Album mi se poprilično svidio, lagano sjeda u uho i slušatelja nimalo ne opterećuje. Taman da si zamisliš neku plažu, zaboraviš na brige i lagano uživaš.

Album možete besplatno skinuti OVDJE, a rad banda možete pratit na njihovom Facebook profilu. Nadam se i nekom skorom nastupu u Zagrebu jer bih, nakon ovog albuma, Hary & Fat Sons stvarno volio poslušati uživo.

Hari & Fat Sons čine Haris Ćehic (gitara, vokal, ukulele i udaraljke), Dinko Medved (gitara), Dinko Lupis (bubanj), Juraj Lenhard (bass), a na albumu gostuju i Mark Markovčić, Nermin Nurkić, Vladimir Jurčić, Marijo Luketa, Jasenko Horvat, Ante Prgin Surka, Iva Šegović, Gabrijela Joha i Sanja Trtanj.

Tekst F.B. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=4T3yOVg5hMc&w=560&h=315]
Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."