Vije-sti

ZZ TOP vs AC/DC tribute večer u Metropolisu

ZZ TOP vs AC/DC tribute večer u Metropolisu

Kako je to kada se sudare titani hard rock zvuka, svi će ljubitelji čvrstih ritmova imati priliku vidjeti 2. travnja 2016. u Metropolisu. Nakon vrlo uspješne samostalne svirke Ballbreakersa, AC/DC tribute benda, prošle godine u klubu Metropolis, vraćaju se jači nego ikad. Ovoga puta nastupaju zajedno s njihovim dobrim prijateljima, Superbakama. Superbake su ljubiteljima žestoke svirke na klupskoj sceni Zagreba poznate kao vrsni izvođači rock hitova mnogih najjačih bendova, a ovom će prigodom svirati najpoznatiji teksaški hard rock blues - ZZ Top.

Kako je to kada se sudare titani hard rock zvuka, svi će ljubitelji čvrstih ritmova imati priliku vidjeti 2. travnja 2016. u Metropolisu. Nakon vrlo uspješne samostalne svirke Ballbreakersa, AC/DC tribute benda, prošle godine u klubu Metropolis, vraćaju se jači nego ikad. Ovoga puta nastupaju zajedno s njihovim dobrim prijateljima, SuperBakama. Superbake su ljubiteljima žestoke svirke na klupskoj sceni Zagreba poznate kao vrsni izvođači rock hitova mnogih najjačih bendova, a ovom će prigodom svirati najpoznatiji teksaški hard rock blues - ZZ Top.

Ballbreakers (AC/DC Tribute Band), osnovan je početkom 2008. godine, a repertoar banda pokriva sve faze AC/DC. Ballbreakersi su svirali u brojnim klubovima u Hrvatskoj te na moto susretima u Hrvatskoj i Sloveniji, a imali su i mini turneju po Njemačkoj i Češkoj. Smatra ih se za najbolji AC/DC tribute band na ovim prostorima.Ballbreakersi su zagrebačkoj publici poznati po energičnoj svirci i autentičnom izvođenju live hitova megapopularnog benda AC/DC. Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka za sobom povlači sve ljubitelje prave hard rock veselice koji ih slijede u stopu. 

SuperBake je sastav osnovan početkom 2000. godine kao cover bend. Nnakon puno svirki, nekoliko nagrada na raznim festivalima i gitarijada kao cover band, odlučili su postati samo ZZ Top Tribute Band pa, između ostalog, i kao takvi djeluju od kraja 2008. godine i uveseljavaju poklonike ovog kultnog rock benda.

AC/DC vs. ZZ Top je garancija sjajnog zvuka, žestokih rifova i vrhunskog subotnjeg provoda u više nego ugodnom ambijentu music & billiards kluba Metropolis. 

Ulaznice po cijeni od 25 kuna potražite na ulazu kluba na dan koncerta.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni