Vije-sti

Zvijezda Voicea Aleksandar Baić snimio pjesmu Halucinacija

Zvijezda Voicea Aleksandar Baić snimio pjesmu Halucinacija

Omiljeni HTV-ov show The Voice tek je završio, a jedan od njegovih finalista, član tima Davora Gobca, Karlovčanin Aleksandar Baić već ima vlastiti singl. Pjesmu "Halucinacija" napisao je Srđan Sekulović Skansi koji je Aleksandra upoznao u showu The Voice kao član tima Gobac.

Skansi i Aleksandar odlično su surađivali na showu, ali sudbina ih je po završetku emisije spojila na jedan sasvim drugačiji način.
"Nakon što je završio Voice, vidim Skansijevu objavu na Facebooku: "Tko mi pomogne prebaciti par kubika zemlje, dobije isto toliko sati u studiju"  
Odmah sam ga nazvao da pitam kad trebam doći!  Rekao je da radi na pjesmi i misli da bi ja to mogao otpjevati.


Bio sam preuzbuđen! Nakon toga je dosla Corona i nisam mogao doći u Zagreb, ali mi se Skansi javio da možemo snimiti pjesmu online. Snimili smo pjesmu, a da se nismo ni vidjeli, Pjesmom sam više nego zadovoljan, dapače, mislim da je pravi ljetni hit!" objašnjava Aleksandar koji je sretan što se upusti u avanturu zvanu The Voice.

"Voice je bila dobra odluka, upoznao sam puno ljudi, među njima i Skansija, a i puno ljudi me prvi put čulo i vidjelo, pa se može reći da je i bila dobra reklama." - kaže Aleksandarkoji ne žali što nije pobjedio jer smatra da je ionako tek ono što napravi nakon showa posebno važno.

A za producenta i autora pjesme Halucinacija i svog mentora iz tima Gobac Aleksandar ima samo riječi hvale:
"Skansi je prije svega odlična osoba, stvarno sam uživao radeći na pjesmi. Ujedno je i veliki profesionalac, znao je što želi i kako da stvar zvuči, tako da sam ja uglavnom izvršavao naredbe.
Sretan sam kako pjesma zvuči i nadam se da ćemo i dalje surađivati
! "

Spot za pjesmu Halucinacija je trenutačno na montaži, a snimila ga je iskusna ekipa iz Aleksandrovog kraja - karlovački kreativci Izvan fokusa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni