Vije-sti

Zoster se vraća u KSET

Zoster se vraća u KSET

Dvije godine nakon odlične promocije albuma “Srce uzavrelo” u KSET-u te pola godine nakon memorabilnog nastupa na INmusic festivalu 2017, u Zagreb i u KSET se vraća Zoster!

U subotu, 9. prosinca 2017., zagrebačka publika ponovo će imati prilike uživo čuti mnogobrojne hitove koje je bend proizveo u svojih 17 godina karijere na ukupno 4 albuma. Bendovi tekstovi se konstantno poboljšavaju i produbljuju, a teško je ne zamijetiti da kroz cijelo svoje postojanje Zoster prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi te ponekad i edukacije.

Grupa Zoster je nastala kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini, a bilo bi nezahvalno Zoster smještati u određeni glazbeni žanr jer su kroz svoja 4 albuma prošli mnogo toga - reggae, ska rock, lagane balade i štošta drugo.

Pored samostalnih koncerata grupe Zoster koje su imali u gotovo svim većim gradovima u regiji, svirali su i u mnogim europskim prijestolnicama, odsvirali su i većinu festivala u regiji (Exit, INmusic, Sarajevo film festival, Lake fest Nikšić, Jazz fest Sarajevo, Seasplash i mnoge druge).

Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 60 kn.

Event: Zoster @KSET
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni