Vije-sti

Zmajevo - festival craft piva i muzike 29. lipnja u Zagrebu

Zmajevo - festival craft piva i muzike 29. lipnja u Zagrebu

Zagrebački open-air festival craft piva i muzike Zmajevo doživjet će svoje drugo izdanje u subotu, 29. lipnja na lokaciji Zmajske pivovare.

Uz slobodan ulaz, pivsku ponudu činit će domaće i inozemne craft pivovare, a program će upotpuniti nastupi bendova, vođene ture po pivovari, pivske igre i ostale zanimacije. Prošlogodišnji festivalski debi okupio je više od 1500 ljudi u „zmajevom gnijezdu“, savršenoj gradskoj ljetnoj oazi, a još bolji tulum na otvorenom očekuje se ove godine.

Pivsko druženje počet će u 15h kada prve točionike u pogon stavljaju domaće i strane craft pivovare. U popodnevnim satima bit će organizirane radionice za djecu, vođene ture po pivovari i pivske igre, a ljetnu zanimaciju obogatit će zvučna kulisa DJ Olivera.

Večernje nastupe označit će povijesni moment za domaću punk rock scenu - po prvi put pozornicu će dijeliti dva legendarna benda, osječki Debeli Precjednik i zagrebački Šank. Glazbeni lineup podebljava rap kolektiv Dregermajster Crew, a svoj dolazak su potvrdile i novosadske rokerice Tri kapljice.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni