Vije-sti

Zembo Latifa i Keni nije mrtav objavili spot za pjesmu

Zembo Latifa i Keni nije mrtav objavili spot za pjesmu "Nema nazad"

Zembo Latifa i bend Keni nije mrtav u svibnju su predstavili moćnu regionalnu suradnju „Nema nazad“, a sada je objavljen i spot.

Snimali smo spot u Zagrebu, praktički ne znajući kako će to sve na krajuizgledati, jer je većina spota VFX. Spot smo prije nekoliko tjedana vidjeli prvi put i oduševili smo se. Svi smo jako zadovoljni. Spot je sniman par dana nakon našeg nastupa na Beer Festu u Zagrebu, a kako smo ljeto praktički podredili nastupima benda, iskoristili smo priliku da odemo i do mora, ali i do Italije na kavu.”, ispričali su dečki iiz Keni nije mrtav o sptu koji redateljski potpisuje njihov dugogodišnji suradnik Arsenije Slavić.

"Jedna od stvari koju sam imao na svojoj bucket listi je bila da napravim pjesmu sa Kenijima. Od prvog dana kad smo se svi upoznali je bilo kao da se znamo već sto godina i kada su me pitali da budem feat na njihovoj pjesmi "Nema Nazad" nisam puno razmišljao. Mislim da smo i na pjesmi pokazali koliko je dobra energija među nama i nadam se da će se pjesma svidjeti i slušateljima.", o suradnji je ispričao Zembo.
 
Male, ali i sudbonosne odluke su svakog dana pred nama. Kada u životu ostanemo zateknuti pitanjem „nastaviti dalje ili odustati?“ podrška najbližih postaje ključna stvar,“ poručuje Mateja, frontmen i tekstopisac benda Keni nije mrtav.
 
Važnost najbližih ljudi i obitelji u malim i velikim životnim odlukama svakog čovjeka, značaj okruženja na svakog pojedinca u trenucima kada postane teško i kada je potrebno nastaviti dalje, motivi su pjesme.

 
Tekst potpisuju Mateja Đokić, vokal benda, i Zembo Latifa (Aquarius Records), a na singlu se, kao specijalna gošća, pojavljuje i Lu Jakelić (Croatia Records).
 
Pjesma "Nema nazad" naći će se na albumu benda Keni nije mrtav koji će izaći ove godine za izdavačku kuću Mascom Records, a možete ju slušati na svim streaming servisima
 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni