Vije-sti

Zatvaranje sezone yemovanja u Klub.-u uz Kuzma & Shaka Zulu

Zatvaranje sezone yemovanja u Klub.-u uz Kuzma & Shaka Zulu

U subotu, 13. lipnja, u klubu Klub. u Zagrebu održat će se zatvaranje sezone yemovanja uz nastup grupe Kuzma & Shaka Zulu.

Iako su na sceni puno dulje, tim okupljen iza imena yem postaje poznatiji po ulasku u Tvornicu Kulture 2012. odnosno u Klub 2013. godine, kad su krenuli s ‪#nemaspavanja tempom i nevjerojatnim prosjekom od 3 koncerta tjedno.

Zahvaljujući njima zagrebačka scena je postala bogatija za zavidan broj domaćih i stranih gostovanja, mnoga imena su upravo oni po prvi put doveli u Zagreb i Hrvatsku, a uz sve to su uspješno radili i DJ programe.

Njihov potencijal je prepoznat i od strane velikih domaćih i regionalnih festivala (EXIT, InMusic, Flow, Sziget) s kojima su ostvarili suradnju kroz promociju i booking.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reaggae-dance-italo disco grupa. Grupa je osnovana koncem 1993., godine a svoj prvi album, Prva liga objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji , uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su puna dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa sa čvrstom bazom poklonika, te su njihovi koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

U klubu Klub 13.06. yem zatvara još jednu uspješnu sezonu u kojoj je “odradio” 68 koncerata (od kojih je 5 bilo s preko 1000 posjetitelja, a čak 11 ih je bilo rasprodano) i 34 DJ eventa. Stoga su za kraj sezone odlučili nagraditi svoje fanove s 2*1 upadom za Kuzmu & Shaka Zulu i 2*1 jednodnevnim* upadom za Flow Festival u Ljubljani, a sve što trebate je javiti im se na nemaspavanja@yem.hr napisati po kojem yem događaju ćete najviše pamtiti sezonu 2014/2015.

*naznačite za koji dan Flow festivala se prijavljujete

 

Ulaznice za koncert Kuzma & Shaka Zulu možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35kn.

Broj ulaznica je zbog kapaciteta Kluba ograničen na 160.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

• Aquarius CD shop, Varšavska 13

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• Entrio

www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni