Vije-sti

Wille & the Bandits promoviraju novi album u Vintage Industrialu

Wille & the Bandits promoviraju novi album u Vintage Industrialu

U srijedu 18. travnja ulovite sjajni trio Wille & The Bandits (Cornwall, Engleska) koji će publici u Vintage Industrialu pružiti ultimativan koncert u manirima blues rocka s utjecajima Creama i Jimija Hendrixa s moderniziranim zvukom stvara ugođaj sličan My Baby. Prošle godine na poziv Joea Bonamasse nastupili su na Sena Guitar Awardu u Nizozemskoj.

Bend nekada opisivan kao „jedan od najboljih koncertnih atrakcija u Velikoj Britaniji“ od strane Daily Telegrapha i „jedan od najboljih deset bendova na Glastonburiju“ od strane BBC 1, Wille & the Bandits objaviti će potpuno novi live album Living Free ovog travnja, upravo u vrijeme kada će se nalaziti na europskoj turneji, na kojoj će i promovirati ovo izdanje.

Album će isključivo biti dostupan na koncertima tako da će publika imati prilike kupiti nastup kojem su upravo prisustvovali.

Fanovi bendova u rasponu od Led Zeppelina i Pink Floyda preko Pearl Jama do John Butler trija trebali bi poslušati ovaj bend. Ukoliko želite čuti grupu koja rock glazbu uvodi u novo poglavlje ne tražite dalje od benda Wille & the Bandits.

Karte 40/55kn I Pretprodaja: VIB & Dirty Old Shop

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni