Vije-sti

Wand, psych-rock kvartet iz Los Angelesa, stiže u zagrebački Klub.

Wand, psych-rock kvartet iz Los Angelesa, stiže u zagrebački Klub.

Wand, psych-rock kvartet iz Los Angelesa, koji se prije godinu dana predstavio odličnim albumom Ganglion Reef stiže u zagrebački Klub. u srijedu, 03. lipnja. Nedavno su objavili novi album Golem, a upravno njega će promovirati u Zagrebu. Album je objavljen 17. ožujka 2015. putem “In the Red Records” diskografske kuće, a prvi singl s albuma nosi naziv “Self Hypnosis in 3 Days”

“Svirajući jučer na “Levitation” partyju u hotelu Vegas, Wand je napravio ogromni korak prema globalnoj dominaciji i to sa najboljim komadima njihovog novog albuma “Golem”, odvodeći pritom malobrojnu popodnevnu publiku na putovanje uzdižuće i spuštajuće gitarske buke i progresivnog pop sludge-a. Vokal/gitarist Cory Hanson bacao se pozornicom kao da mu je svaka nota izazivala grč cijeloga tijela. Kada bi zadržavao bend notu, nagnuo bi se toliko unazad da bi tijelom napravio antigravitacijski polukrug. Psihodelično, lako pamtljivo i potpuno moćno, Wand zvuči kao nitko do sada. Njihove pjesme ruše sve scenske i žanrovske barijere, te privlače frikove, punkere, ljubitelje popa i metalce zajedno. Preuzimanje svijeta je počelo.” – pisao je Jon Haduserk za Consequence of Sound.

Ulaznice:

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40kn, dok će na dan koncerta iznositi 55kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18) ili u sustavima Entrio.hr

Ovaj koncert zajedničkim snagama organiziraju YEM​ i Kultni Kultivator​.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni