Vije-sti

IV. Rock Massacre Tribute Fest

IV. Rock Massacre Tribute Fest

rock massac

U subotu, 10.siječnja klub Močvara priprema svoje četvrto izdanje tribute festivala, poznato kao Rock Massacre Tribute Fest. Ove godine nastupaju neki od ponajboljih tribute bendova na balkanu: Strenght, Inciter, Ballbreakers i Paranoid. Spontanost ovog događaja prerasla je u jedinstveno okupljanje, koje broji sve veći broj posjetitelja iz godine u godinu. Zašto je tako? Dođite i provjerite.

Strenght

Strenght je novi zagrebački Pantera tribute bend. Band čine četvorica mladića, ujedno i članovi zapaženih autorskih metal bendova poput New Levela, koji Panteru slušaju od osnovnoškolskih dana, te su iz ljubavi prema ostvarenjima ove heavy metal institucijenapravili tribute, a svojom set listom koja je sastavljena od najvećih hitova svima omiljenog teksaškog benda sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Inciter

Jedini bend koji jednako uvjerljivo izvodi pjesme metal velikane Metallice u subotu se vraća korjenima. Inciter već ima poveći fan base, kako u Zagrebu, tako i u ostatku države, a i šire. To je bend osnovan 2000. godine i u početku je svirao samo obrade Metallice, koja je, kako i sami kažu, bila ogroman utjecaj na glazbeni razvoj benda. Kroz gotovo 14 godina rada, Inciter je izdao 3 albuma – “Burned Out Cells,” “Salvation” i najnoviji “From Within” te jedan DVD – “Incite This Live.”

Ballbreakers

Bend koji će oživjeti duh jedinstvenog i neprikosnovenog AC/DC-a. Svatko tko je bio na njihovom koncertu zna kakvu atmosferu priređuju. Ukoliko nemate prilike skoknuti negdje dalje na koncert pravog AC/DC, ovaj bend je najbliže orginalu i najbolje što u Zagrebu možete doživjeti.

Paranoid

Zagrebački Black Sabbath/ Ozzy Osbourne tribute band sastavljen od sadašnjih i bivših članova bendova Big Rock, Caracas, Side Effects, Undercode, Snowblind, Davidian, Iron Fist… Krajem 2011. okupili su se u čast povratku originalne postave Black Sabbath-a na scenu te u međuvremenu održali niz upečatljivih koncerata u Zagrebu, a i šire!

Prije, između i nakon bendova DJ LAPTOP SENSATION puštat će sve najbolje hitove Iron Maidena od albuma The Number Of The Beast do albuma Seventh Son Of The Seventh Son, a aa ulazu vas častiju s besplatnom rakijom da se ugrijete za hladne zimske dane.

Cijena karata je 40 kn.

Satnica:

20:00 vrata

21:00-22:00 STRENGTH (PANTERA tribute, Zagreb)

22:15-23:15 PARANOID (METALLICA tribute, Zagreb)

23:30-00:30 INCITER (AC/DC tribute, Zagreb)

00:45-01:45 BALLBREAKERS (BLACK SABBATH tribute, Zagreb)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni