Vije-sti

Vlasta Popić, M.O.R.T i Andrija 9. svibnja @ Klub

Vlasta Popić, M.O.R.T i Andrija 9. svibnja @ Klub

vlasta,mort

Punk u Klub.-u

U Klub.-u vas ovoga petka očekuje prava poslastica. Sviraju Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija.
Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. Godine 2012. izbacili su debi album "Za očnjake" koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U posljednje tri godine odsvirali su 150 koncerata u regiji, ali i preko granica bivše SFRJ. Početkom 2014. objavili su live album snimljen u zagrebačkom Klubu koji najavljuje drugi studijski album koji se snima ovo ljeto. Za prvu polovinu ove godine najavili su tridesetak koncerata.
M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova. Prvi nastup je zabilježen na dočeku 2005. godine, i otada bend povremeno nastupa sve do ljeta 2011. kada počinje s ozbiljnim radom i čestim nastupima.
Nakon koncerta očekuje vas slušaona Future Retro w/ Synth City.  
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 35kn. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima: • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) • Aquarius CD shop, Varšavska 1 • Dirty Old Shop, Tratinska 18 • Entrio – www.entrio.hr
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni