Vije-sti

Vintage Industrial Bar slavi 3. rođendan!

Vintage Industrial Bar slavi 3. rođendan!

​Zemlja se i po treći put okrenula oko Sunca od kada je Vintage Industrial Bar, klub koji se u rekordno kratkom roku etablirao kao jedan od najznačajnijih mjesta za rock i ine koncerte, otvorio svoja vrata. Stoga, došlo je to vrijeme kada vas pozivamo da zajedno proslavimo 3. rođendan. Rođendanski neredi trajat će dva dana, u petak 11. i subota 12. prosinca. Tijekom ta dva dana slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i dragi prijatelji kluba - Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Vintage Rock Forces te gosti iznenađenja. Osim koncerata, Vintage tulumi bit će uveličani i all night long rock ‘n’ roll DJ programom, besplatnim roštiljanjem, besplatnim upadom na drugi dan i litrama cuge koja će biti spuštena na rođendanske cijene.

Prvi dan tuluma, u petak 11.12. svirat će Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge te gosti iznenađenja.

Cojones su  zagrebački rockeri koji će nakon godinu dana metropolne hibernacije upravo na proslavi 3. rođendana Vintage Industrial Bara zasvirati svoju prvu klupsku svirku. I, baš u trenucima proslave rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se trenutno nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov "Resonate".

Prošlo je već neko vrijeme kako se nije pričalo o ljubimcima nježnijeg spola, stonerima She Loves Pablo koji gruvaju i koji će u sklopu proslave VIB-ovog novog rođendana ponovno zaigrati u srcima nevinih djevojaka i mladića. She Loves Pablo su jedan od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći. A, možda je upravo petak 11. prosinca dobra noć da saznate što se novoga kuha u House Of Pablo kolektivu.

Za Straight Outta Fridge možemo reći da su funky izdanak gore spomenutog House Of Pablo kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći po kolektivu u kovanju rođendanske Vintage zabave. Straight Outta Fridge je bend kojeg čine članovi Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao mix RHCP-a i RATM-a. 

Na prvom danu tuluma, osim navedenih junaka zasvirat će i jedan odličan bend kojeg Vintage jako voli, ali njihovo ime će se biti pušteno u javnost tek za koji dan.

Drugi dan partyjanja, u subota 12.12., večer će otvoriti All Stars Bend: Vintage Rock Forces, kućni prijatelji Vintage Industrial Bara koji će prošarat’ kroz sve ere rock n rolla.

Oba dana bit će popraćena sočnim DJ programom u kreaciji vrhunskog Frajmana.

Ulaz na prvi dan tuluma je 20 kn dok će ulaz na drugi dan biti besplatan.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni