Vije-sti

Velik interes za Medvedgradske glazbene večeri

Velik interes za Medvedgradske glazbene večeri

Medvedgradske glazbene večeri photo

Do koncept – koncerata na Medvedgradu, pod nazivom MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI, dijeli nas još nešto više od tjedan dana! Osebujan povijesni ambijent koji u posljednje vrijeme privlači pažnju zanimljivim događanjima, ugostit će ovoga puta grupu Meritas koja promovira novi album „Gle”, Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group te Tamaru Obrovac tj. njezin Transhistria Quartet.

Sve zainteresirane sigurno će zanimati informacija da je u prodaji ostalo još samo pola kapaciteta za svaki dan programa. Organizatori, Centar za kulturu i film Augusta Cesarca,Javna ustanova Park prirode Medvednica i Menart BPM, su usporedivši interes za ulaznicama od prošle godine u ovom terminu zaključili kako je tada bilo prodano tek dvadesetak posto ulaznica, što znači da je interes publike ove godine više nego dvostruko veći i da bi ovogodišnji koncerti uskoro mogli biti rasprodani. Uz izvrstan odaziv do sada, zanimljivost je da ulaznice kupuju diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.

Uz spomenute izvođače koji su na sceni više od desetljeća i koji će nastupiti u podnožju južne kule, na vrhu kule svaki dan će nastupiti po jedna mlada hrvatska kantautorica - Queen of Sabe, Nina Romić i Sara Renar - u suradnji s već dobro poznatim glazbenim programom „Akustika”. Ovaj je program rasprodan već prvi dan i za njega više nema ulaznica.

Podsjetimo, pojedinačne ulaznice iznose 70 i 80 kn ovisno o koncertu, a paket ulaznica po cijeni od 200 kn u prodaji je još samo do 10. srpnja. Ukoliko preostane ulaznica na dan koncerta, bit će 20 kn skuplje. U prodaji je strogo ograničen broj ulaznica jer se nastupi u slučaju nepovoljnog vremena sele u zatvorene prostore Medvedgrada, a mogu se kupiti 10% jeftinije na www.ulaznice.hr ili na njihovim prodajnim mjestima.

Do lokacije je organiziran prijevoz i to od Šestinske crkve, ali možete doći taksijem, pješice ili osobnim automobilom. Organizatori poručuju - ponesite dekice i veste jer noći na Medvedgradu mogu biti svježe – a rijetki su oni koji usred zagrebačkog ljeta ne bi poželjeli malo prirodnog osvježenja.


MERITAS

Četvrtak, 17.07. u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

ZORAN PREDIN & DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP

Petak, 18.07. u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA QUARTET

Subota, 19.07. u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni