Vije-sti

Važne informacije o Medvedgradskim glazbenim večerima

Važne informacije o Medvedgradskim glazbenim večerima

Današnjim uzastopnim koncertima mladih hrvatskih kantautorica Sare Renar i Luce započinju još jedne Medvedgradske glazbene večeri! U nastavku saznajte raspored događnja te ostale informacije vezane uz prijevoz, ulaznice i same koncerte.

Prije nastupa na glavnoj pozornici Medvedgrada, od 20 sati, publiku će u intimnoj atmosferi na vrhu medvedgradske kule zabavljati Side Project za čiju svirku ulaznica više nema. LUCE će nastupiti s početkom u 21 sat, a nakon 45 minuta na glavnu medvedgradsku pozornicu dolazi Sara Renar.

Organizatori mole da osim pozitivne energije i udobnih cipela, ponesete i topliju odjeću, a ni kabanice nisu na odmet jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno i promjenjivo.

U petak 15.srpnja na medvedgradsku pozornicu dolazi Urban&4 za čiji su koncert ulaznice rasprodane i dodatne ulaznice neće se puštati u prodaju. U 20 sati, prije početka glavnog programa, prvih 30 kupaca koji su kupili ulaznice s programom "Akustika na kuli" uživat će u akustičnoj svirci Voland Le Mata.

Medvedgradske glazbene večeri, 16 srpnja zatvorit će grupa Elemental. Prije njih na vrhu kule od 20 sati akustično će zasvirati FOR čiji će nastupit biti prava uvertira u posljednje Medvedgradsko večer. Za koncert grupe Elemental ulaznice su i dalje u prodaji po cijeni od 80 kuna, a ukoliko ostane na dan koncerta cijena će iznositi 100 kuna.

Raspored

Četvrtak, 14.7.2016.
Luce / Sara Renar u 21 sat
Cijena ulaznica: 80 kn

Ulaznice će biti u prodaji online (do isteka zaliha) do 16 sati, nakon toga isključivo na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…) i na ulazu na koncert.

Petak, 15.7.2016. - rasprodano!
Urban&4 u 21 sat

VAŽNO: Koncert je rasprodan! Ulaznica za ovu večer neće biti u prodaji na ulazu u Medvedgrad prije koncerta te organizatori mole da ukoliko nemate već kupljenu ulaznicu ne dolazite uzalud na Medvedgrad!

Subota, 16.7.2016.
Elemental u 21 h
Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn / na dan koncerta: 100 kn

Ulaznice će biti u prodaji online (do isteka zaliha) do 16 sati, nakon toga isključivo na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…) i na ulazu na koncert.

Alternativni prostor u slučaju kiše:
Večeras 14. srpnja koncerti će se održati na Medvedgradu. Za preostala dva dana (koncert Urban&4 i koncert grupe Elemental) pratite Facebook event Medvedgradske glazbene večeri i web stranice organizatora ( www.centarcesarec.hr, http://www.pp-medvednica.hr, www.menart.hr/bpm ) jer u slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222. Odluku o eventualnom seljenju donijet će organizatori na sam dan koncerta.

Prijevoz:
preporuka organizatora: Minibus + kombi + EKOTAXI

Ostavite automobil na parkiralištu kod Šestinske crkve i dođite minibusim, kombijem ili EKOTAXI-jem.

U 18.30 do 20.45 sati na relaciji od Šestinske crkve do Medvedgrada, kružno će voziti dva, za posjetitelje besplatna minibusa i jedan kombi. Na raspolaganju će vam biti i EKOTAXI-ji koji će voziti od Šestinske crkve do Medvedgrada, a samo za ovu priliku, organizatori su dogovorili jediničnu cijenu od 35 kuna u jednom smjeru.

Javni prijevoz iz grada /pješice do Medvedgrada
Črnomerec-Lukšić bus linija 128 - pješice od Lukšića preko Himpera asfaltnom cestom do Medvedgrada.

Mihaljevac – Britanac, linija 102 do Šestinske crkve, nastavak slijedi pješke stazom 12 (od Lagvića do Medvedgrada)

U svakom slučaju svima se savjetuje i organizatori mole za dolazak ranije kako bi se izbjegle gužve s obzirom da se vrata Medvedgrada za publiku otvaraju već od 19 sati! Povratak minibusevima bit će moguć odmah po završetku koncerta prema Šestinskoj crkvi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni