Vije-sti

Vatra u žešćem izdanju poručuje:

Vatra u žešćem izdanju poručuje: "Sve je tišina"

Prije nego što 5.4. zakorače u zagrebački Dom sportova i koncertno proslave svojih 20 godina, Vatra će publici predstaviti novu pjesmu. 'Sve je tišina' četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

"Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno... Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl 'Sve je tišina' i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno." - rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Glazbu na pjesmi 'Sve je tišina' potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić.

Veliki zagrebački koncert Vatra XX zakazan je za 5. travnja u Domu sportova. "Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš!" - već je ranije o nadolazećem obljetničkom nastupu govorio Dečak.

Nakon 20 godina stvaralaštva, 9 albuma i mnoštva singlova, kao i aktualnih hitova te glazbenih gostiju koje će tek najaviti, Dom sportova će 5. travnja uistinu postati mjesto susreta dobrih starih prijatelja, kao i novih obožavatelja benda, a Vatra garantira da će svoj glazbeni dio slavlja odraditi kako i priliči; čvrsto, glasno, uz pregršt emocija i plesanja.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni