Vije-sti

Urban & 4 večeras na krovu MZU-a

Urban & 4 večeras na krovu MZU-a

[caption id="attachment_2834" align="aligncenter" width="547"]Urban & 4 © Milica Czerny Urban Urban & 4 © Milica Czerny Urban[/caption]

Urban & 4 ovu subotu, 5. srpnja nastupaju na krovu MSU-a, u sklopu programa "Ljeto u MSU! uz Jadransko". Svi koji se odluče provesti jednu, po svemu sudeći, jedinstvenu večer s Riječanima, u nestvarnom ambijentu, uživat će u premijernim izvedbama nekih novih pjesama, kao i starijim koje dugo nisu bile na set listama. Urban & 4 nedavno su predstavili pjesmu i videospot "Ne brini", rezultat suradnje na novom filmskom projektu redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa". U tom filmu, koji će kino distribuciju imati na jesen - Damir Urban igra i jednu od uloga, zapravo glazbenika koji dolazi u London snimiti nekoliko svojih pjesama i tamo susreće prijatelja iz mladosti, Stanka, kojeg tumači poznati hrvatski glumac Goran Bogdan - te na kraju, u filmu, zajednički snimaju Stankovu pjesmu "Ne brini". Urban & 4 obradili su pjesmu koju u originalu izvodi beogradski sastav U škripcu. Početkom travnja predstavili su i novi singl/videospot "Sutra ćemo pričati" , koji najavljuje novi studijski album čiji se izlazak očekuje na jesen.

Ulaznice: Ulaznica po cijeni od 79 kn uključuje program subotom: koncert, film i posjet izložbi. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio, ili on-line ili u Entrio prodajnoj mreži (www.entrio.hr).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni