Vije-sti

U2 otkrili novu pjesmu „Your Song Saved My Life”

U2 otkrili novu pjesmu „Your Song Saved My Life”

Nakon što oduševili fanove kreiravši službeni TikTok profil i otkrivši djelić pjesme „Your Song Saved My Life“, U2 su ju ove srijede, 3. studenog predstavili i u cijelosti.

Riječ je o novoj pjesmi planetarno poznatog glazbenog sastava, prvoj koju su objavili nakon 2019. godine. „Your Song Saved My Life“ dolazi kao dio službenog soundtracka animiranog filma „Sing 2“ („Pjevajte s nama 2“) koji na velike ekrane stiže u prosincu. Pjesma je sada dostupna i na svim glazbenim platformama: https://sing2.lnk.to/yssmlID

Poznato je kako su pjesme irskog sastava U2 uveličale brojne albume filmske glazbe, a svojom najnovijom pjesmom ovoga puta uvode slušatelje u nove avanture animiranih likova u nastavku popularnog crtića iz 2106. godine. Osim što su doprinijeli glazbenoj podlozi nadolazećeg filma, Bono će u „Sing 2“ kao glas Claya Callowaya ostvariti i svoju debitantsku ulogu u animiranom filmu.

Podsjetimo, pored raznih postignuća i nagrada, bend je do sada dvaput bio nominiran i za nagradu Oscar, najprestižnije priznanje u svijetu filma i to u kategoriji najbolja originalna pjesma za „The Hands That Built America“ iz filma „Bande New Yorka“ (2003.) i „Ordinary Love“ iz filma „Mandela: Duga put do slobode (2014.).

Prednarudžbe za album originalne glazbe iz filma „SING 2“ moguće su OVDJE.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni