Vije-sti

Triggerfinger u nedjelju na Reflektoru

Triggerfinger u nedjelju na Reflektoru

Triggerfinger i A Place To Bury Strangers nastupit će u nedjelju 5. studenog na Reflektor festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Miljenici domaće publike, belgijski rock'n'roll trio Triggerfinger, vraćaju se na pozornicu Tvornice kulture. Bend čiji je nastup u studenome 2015. naša kritika uvrstila među top 5 koncerata godine u stvorio je čvrstu fan bazu u ovim krajevima koji su postali stalna stanica njihovih turneja. Uz njih nastupit će američki noise rockeri A Place To Bury Strangers. Grupu čine Oliver Ackermann, Dion Lunadon i Lia Simone i trenutno radi na petom studijskom albumu koji će objaviti na proljeće iduće godine. APTBS su posljednji album, "Dead Oceans", objavili 2015. godine, u sklopučije turneje stižu i na Reflektor.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kn na dan svirke na svim prodajnim mjestima Entria i na blagajni Tvornice kulture.

Festival Reflektor održava se tijekom cijelog mjeseca na dvije lokacije – u Tvornici kulture i KSET-u. Artan Lili nastupaju 3. studenog, Triggerfinger i A Place To Bury Strangers 5., My Baby i Dog's Beach 11., Public Service Broadcasting i Nellcote 14., a Qui 23. studenog. Uz navedene koncerte organizatori u KSET-u spremaju i koncert iznenađenja 9. 11. te kazališnu predstavu "Lutonjica Toporko i devet župančića" koja je na programu 19. studenog.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni