Vije-sti

Tomislav Goluban predstavlja novi singl

Tomislav Goluban predstavlja novi singl "Disappear for Good"

Drugi singl s Golubanovog jedanaestog studijskog albuma ''Memphis Light'', pjesma „Disappear for Good“, melankolično je erotična melodija, beznadno zaljubljenog (romantičnog) teksta i sjajne izvedbe, koja savršeno ''sjeda'' u trenutnu atmosferu i aktivira nostalgiju za uobičajenom kolotečinom života, koja nam je neočekivano i naglo istrgnuta iz ruku.

Uz izvrsne američke instrumentaliste, iz ove pjesme izlaze i snažne slike: strah od gubitka, realizacija nečeg što u realnom svijetu nije moguće te nada za promjenom koja curi kroz prste kao pijesak. U ove neobične dane prirodni tok života trajno nam je svima promijenjen, a na Vama ostaje kako ćete ga usmjeriti. Nemojte potonuti u melankoliju već aktivirajte ljubav dok u pozadini Goluban svira svoj blues. Izbor je na Vama, ali ako poslušate ovu pjesmu, neće Vas ostaviti ravnodušnim - dajte joj šansu! Blues se tijekom povijesti pokazao kao vrlo dobar suputnik kroz teška vremena. Nadu u bolje sutra nitko nam ne može oduzeti!
Tomislava Golubana možete uživo pratiti srijedom od 18h na njegovom facebook fan profilu u sklopu međunarodne kampanje #unitedinsound.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni