Vije-sti

The World's Greatest Queen Show sutra u Zagrebu

The World's Greatest Queen Show sutra u Zagrebu

''The Show Must Go On – The World's Greatest Queen Show'' – nezaboravni rock spektakl sa simfonijskim orkestrom i zborom u sjećanje na Freddie Mercuryja koji se trebao prvobitno održati u četvrtak 4. travnja 2019. u zagrebačkom Boćarskom domu prebačen je zbog mnogih upita na subotu 6. travnja.

Sve ulaznice kupljene za prvobitni datum vrijediti će i za novi datum. U slučaju da publici ne odgovara novi datum se ulaznice mogu vratiti na prodajno mjesto gdje su i kupljene. Pored toga su u prodaju puštene dodatne ulaznice za sjedeća mjesta na balkonu koje se mogu kupiti samo preko Eventim sustava i limitirane su na dvjesto komada

Čaroliju grupe Queen i fantastičnog i neponovljivog Freddieja Mercuryja izvodi međunarodno priznata Queen tribute grupa The Bohemians u pratnji dvadest i pet simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom svjetski poznatog dirigenta Piotra Oleksiaka (dirigirao je puno koncertata, kazališnih predstava i mjuzikala „Evita“, „Jesus Christ Superstar“, „Scrooge“, „From the Life of Musical Tailors“, „Fantom from opera“,.....), zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Početak koncerta najavljen je za 20 sati a ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14,  Rockmark – Berislavićeva 13. U Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A, Eventim sistem www.eventim.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni