Vije-sti

The Marshmallow Notebooks objavili spot za

The Marshmallow Notebooks objavili spot za "Fridays"

Krapinski prakantautor Matija Habijanec objavio je i treći singl i spot s nadolazećeg Destruction LP-a, pjesmu "Fridays".

Matija ju je napisao, "producirao", otpjevao te odsvirao gitare, a tu su još i Oliver Kovač (bas), Vatroslav Miloš (bubanj, prateći vokali), Katarina Stamenkovska (violina) i Josip Visković (synth, glockenspiel). 

Pjesmu su snimali Vedran Brlečić u Kozmu (!) i Hrvoje Nikšić u Kramasoniku, miksali su je Hrvoje Nikšić i Matija Habijanec, mastering je kao i obično napravio Andy Jackson (Tube Mastering), a spot Josip Visković. Empetrica se tradicionalno može preuzeti besplatno na themarshmallownotebooks.com.
 
"Destruction" LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. "Fridays" je već treći singl i spot s nadolazeće ploče, nakon "As If" i "Trust Me I Don't Know What I'm Doing".

Nova live postava benda u kojoj su osim Matije, Katarine i Viskija još i Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj) je u sedmom mjesecu planirala napraviti turneju po Sloveniji i Italiji, no u međuvremenu se svijet promijenio pa nitko više ne zna što će se desiti, a što ne.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni