Vije-sti

The Killers objavili novu pjesmu

The Killers objavili novu pjesmu "Fire in Bone"

The Killers su objavili još jednu pjesmu inspiriranu zvukom Las Vegasa, koja najavljuje njihov novi album "Imploding the Mirage".

Pjesma "Fire in Bone" je drugi singl s albuma, prethodno najavljen pjesmom "Caution", dok su na društvenim mrežama istaknuli kako se radi o jednoj od njima najdražih pjesama s albuma. 

Isprva najavljen za kraj svibnja, novi album će svjetlo dana ipak ugledati nešto kasnijeg datuma, što će bend definirati u danima koji slijede. „Imploding The Mirage“ bit će za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslijedit će uspješan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine. Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel, Blake Mills i Lucius. 

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, koja se dotiče datuma u Velikoj Britaniji i Irskoj, a novi datumi već su potvrđeni za svibanj 2021. godine. Zasada nema službenih informacija o ostatku datuma europske turneje, koji se dotiču i nastupa na zagrebačkom INmusic festivalu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni