Vije-sti

Teya Dora predstavila novu pjesmu - poslušajte kako zvuči

Teya Dora predstavila novu pjesmu - poslušajte kako zvuči "Oluja"

Zvijezde serije „Južni vetar“ nisu samo popularni Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić), već i pjesme kojima završava svaka od epizoda

Ovaj veliki filmski i TV projekt postao je karakterističan i po fantastičnom spoju s izdavačkom kućom Bassivity Digital, koja je radila glazbu i za istoimeni film iz 2018. godine. Prošlog tjedna YouTube je zapalio Cobyjev hit „Devedesete“, a sinoćnja epizoda završila je pjesmom „Oluja“ koju izvodi sve popularnija Teya Dora.

-  Pjesmu sam napisala prije godinu dana, u periodu koji je bio važan za mene kao osobu. „Oluja“ je nastala iz duboke i čiste emocije i jako sam vezana za nju. Kada sam je pustila redatelju serije Milošu Avramoviću i mojoj brutalnoj Bassivity ekipi, svi su se složili da je idealna za projekt. Serija se duboko bavi ljudskim odnosima i osjećajima, a “Oluja” pogađa upravo emotivnu crtu kod publike, a i dalje ima rap momente kao pjesme ostalih kolega. – ističe Teya Dora.

Ova mlada kantautorica slavu je stekla prvim singlom „Da na meni je“, ali i kroz suradnje s brojim popularnim izvođačima.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni