Vije-sti

System Of A Down i Disturbed tribute u Boogaloo klubu

System Of A Down i Disturbed tribute u Boogaloo klubu

U onim davnim vremenima kad još nije postojao Youtube, a kamoli Spotify, Deezer i ostali servisi, generacija koja je stasala MTV-u i VIVA-i Zwei imala je svoje (nu) metal junake. Između ostalih to su bili System of a Down i Disturbed, a sada će svi oni moći uživati u njihovim pjesmama u izvedbi britanskih tribute bendova Chop Suey i Disturbed UK. Nakon bendova na scenu stupa DJ Barby sa svojim nu i alt metal setom i svim između! U rokovnike i pametne mobitele pribilježite 17. veljače 2023, a mjesto je Boogaloo!

Ulaznice su u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb), a možete ih kupiti i preko njihovog web shopa po cijeni od 8€ (60,28kn)! Ukoliko ih ostane na ulazu, koštati će 10€ /75,35kn).

Chop Suey sjajan je britanski tribute bend koji čine glazbenici iz vrlo poznatih bendova: Sam Totman iz DragonForcea, Tommy H iz Anti-Nowhere Leaguea, Andre Joyzi iz Breed 77, dok je na vokalu karizmatični Martin Jackson iz Confydea. Svaki pravi fan SOAD-a može očekivati nisku njihovih hitova u vrlo uvjerljivoj i žestokoj izvedbi, pa zašto onda propustiti “Toxicity”, “Aerials”, “BYOB” i naravno “Chop Suey” na dohvat ruke… A o popularnosti benda svjedoče turneje po Australiji i Novom Zelandu, dok su nedavno nastupili u Nizozemskoj.

Kad se spomenutim momcima na vokalu pridruži Archie Wilson, dobije se Disturbed UK tribute.

Ovog karizmatičnog vokala proslavio je viralni hit na youtube “Greatest Hit of Disturbed”

“Down With the Sickness”, “The Vengeful One”, “Prayer” i “Sound of Silence” samo su neki od hitova koje možete očekivati ovom prilikom u Boogaloou. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni