Vije-sti

Svjetska klavirska senzacija Peter Bence u Lisinskom

Svjetska klavirska senzacija Peter Bence u Lisinskom

Ove godine će veliku će dvoranu KD Vatroslav Lisinski ispuniti gromoglasni i impresivni zvuci klavira u izvedbi mladog virtuoza pijanista, Petera Bencea.

Ovaj talentirani mađar, po prvi puta dolazi na naše prostore, nakon što je osvojio društvene mreže i sve ljubitelje vrhunske glazbe.

Od klasične do filmske glazbe, od rocka do popa, od Bacha do Michael Jacksona i Queena, Peter Bence ruši sve barijere između klasične i moderne glazbe svojom energičnom i ekspresivnom izvedbom. Svojim intenzivnim načinom sviranja i postavljanjem klavira na potpuno novi nivo, inspiracija je i mladim i starijim generacijama, kao i svim ljubiteljima glazbe diljem svijeta.

Peter Bence, međunardno prepoznat, uvaženi virtuoz pijanist, skladatelj i producent, osvojio je Internet obradama Michael Jacksona, Queena i planetarno poznate Sie, na čemu je sakupio preko 200 miliona pregleda, te naravno, nezaobilaznom pjesmom Despacito!
Da se ovakav talenat rijetko nalazi, bilo je jasno već sa dvije godine, kada je započeo svoj glazbeni put, svirajući po sluhu melodije iz svojih omiljenih crtića, na klaviru svoga djeda!

Sa sedam godina napisao je svoju prvu kompoziciju, inspiriranu Mozartom i Chopinom, a s 11 godina objavio je svoj prvi solo album.

Peter Bence svoj će koncert održati upravo u Zagrebu u KD Vatroslav Lisinski 2. lipnja, kada će ljubiteljima kvalitetne glazbe pokazati kako se svira klavir i izuti ih iz cipela. 

ULAZNICE:
Ulaznice u prodaji od petka 17. studenog od 10 sati putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr, na blagajni KD Vatroslav Lisinski te svim prodajim mjestima Eventima. 

PARTER SREDINA: 290 HRK
PARTER LIJEVO / DESNO: 180 HRK
TRIBINA SREDINA 1: 240 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 220 HRK
TRIBINA SREDINA 2: 200 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 180 HRK

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni