Vije-sti

Svemir se vraća na pozornicu

Svemir se vraća na pozornicu

Nakon promjene jednog člana, ali i potrebe za pauzom zbog privatnih razloga ostalih članova, zagrebački bend Svemir ponovno nastupa.

Svoj posljednji koncert pred publikom Svemir je održao još krajem prošle godine, a sada će, zajedno sa splitskom kantautoricom Billie Joan, zasvirati na pozornici Močvare u četvrtak, 28.09.2017, u sklopu programa Začarana Močvara.

Osim prvog koncerta pred publikom s novim gitaristom Danielom Rodikom, ovaj je nastup Svemiru ujedno i proslava petog rođendana – svoj su prvi album „Svemir“  izdali pred pet godina (u listopadu 2012.), kada su odsvirali i prvi bendovski koncert. I njihov drugi album, „Tako jako“, također slavi rođendan – izašao je u rujnu 2014. i upravo navršava tri godine, a i sama frontwoman benda Zvonka Obajdin ima rođendan nekoliko dana poslije nastupa. Na koncertu u Močvari bend će proslaviti rođendan(e) uz nekoliko prijateljskih gostovanja i iznenađenja za svoju publiku.

U susret koncertu, bend je odlučio objaviti i preostale, do sada neobjavljene video materijale nastale na promociji njihovog lanjskog albuma „Male laži“, koje su na koncertima održanim 25.11. i 6.12.2016 u KSET-u kamerom i razgovorom s publikom i članovima benda popratile njihove prijateljice Ana Opalić i Antonela Marušić. 

Močvara otvara svoja vrata u 21 sat, svirka počinje u 22, a upad je 30 kn. Više detalja o koncertu možete pronaći na FB eventu (https://www.facebook.com/events/1943732042566092).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni