Vije-sti

Surka  predstavlja singl i video spot -

Surka predstavlja singl i video spot - "Večeras"

Ante Prgin – Surka, multi-instumentalist, bubnjar, udaraljkaš, pjevač, producent i glazbeni inovator snimio je novu verziju pjesme naslovljenu Večeras (2017).

U ovu novu verziju singla Večeras (2017) Surka je dodao trube i specijalne efekte koje je majstorski uklopio u već postojeću odličnu pjesmu. Za sve se pobrinuo Surka koji je autor glazbe i teksta, a treba istaknuti da je otpjevao i sam odsvirao sve instrumente i beatbox!

Surka radi beatbox s mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma. Svojim beatbox projektom spaja sva svoja zvanja i znanja u jedno, savršen funk, reggae, dub, dubstep, drum&base, afro beat, house i techno mix.

Surađivao je i surađuje s brojnim glazbenicima  hrvatske glazbene scene. Njegov beatbox performans na tragu je najboljih svjetskih glazbenih inovatora poput Beardymana, DUB FX-a, Reggie Wattsa...

Surka je umjetnik čije vrijeme tek dolazi! Prateći video spot za  singl Večeras (2017) snimili su Nevio Smajić i Mario Borščak , a i tu je Surka pomalo 'umiješao svoje prste' s idejom da se u spotu istaknu plesači...

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni