Vije-sti

ST!LLNESS najavio goste za povratnički koncertu u Vintageu

ST!LLNESS najavio goste za povratnički koncertu u Vintageu

Splitsko-zagrebačka grupa ST!LLNESS nastupit će 2. veljače u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nakon višegodišnje pauze od nastupa uživo.

eliki povratak na scenu popraćen je i novim studijskim albumom "Kocka je okrugla" koji je završio u Top 5 albuma godine po većini hrvatskih i regionalnih glazbenih kritičara, osvojio tri nominacije za nagradu Rock&Off i u više kritika nazvan jednim od najboljih hrvatskih povratničkih albuma.

Na koncertu će im se kao podrška pridružiti i šibenska hip hop atrakcija HRAM koja je ove godine također dvostruko nominirana na Rock&Off nagradama i čiji je album "Bijes" hvaljen kao "dašak svježeg vjetra". Također tijekom nastupa ST!LLNESSA pridružit će se sjajni glazbenici koji su gostovali na albumu i to Sara Renar, Alejuandro Buendija i DJ Venom.Kultni rap/rock/reggae bend ST!LLNESS, nakon deset godina diskografske pauze, vratio se sjajnim, četvrtim studijskim albumom „Kocka je okrugla“. Na albumu se nalazi 12 pjesama. Ivan Jurić i na ovom albumu potpisuje većinu pjesama, dok glazbu i aranžmane zajednički potpisuje cijeli bend. ST!LLNESS na ovom albumu čine Mario Validžić (bubanj), Krunoslav Kobeščak (perkusije), Marko Pinjuh (bas gitara), Ante Ljubičić (gitara i programiranje), Ognjen Zečević (klavijature, ritam gitare, programiranje, synth i sampleovi) i Ivan Jurić (tekst, vokali, programiranje, sampleovi i synth).

Album je snimljen u proljeće 2022. godine u "ŠtaTeBoliK" studiju. Glazbenu produkciju albuma potpisuju Ognjen Zečević Egoless i Ivan Jurić Yuri, a dizajn covera i LP izdanja Marko Pinjuh. Album je objavljen u suizdanju ST!LLNESSA i diskografske kuće Mudri Brk, a na proljeće će biti objavljeno i vinilno izdanje albuma.

Ulaznice su u pretprodaji u Dirty Old Shopu i na Entrio.hr-u po cijeni od 8 eura, a na ulazu će biti 11. Svima koji još uvijek imaju ulaznice za koncert prvotno najavljen za 7. veljače 2020., one će vrijediti i za ovaj koncert. Više informacija pronađite na linku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni