Vije-sti

Stjepan Hauser na otvorenju OFF ciklusa

Stjepan Hauser na otvorenju OFF ciklusa

"Bit će to koncert najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane" - riječi su kojima naš proslavljeni violončelist iz 2CELLOS najavljuje svoj solo nastup 6. listopada u dvorani Lisinski. Koncertom otvara Off ciklus Zagrebačke filharmonije.

Popularni glazbenik je trenutačno s Lukom Šulićem, odnosno 2CELLOS, na američkoj turneji na kojoj promovira album „Score“. S nestrpljenjem očekuje nastup sa Zagrebačkom filharmonijom te priprema posebno atraktivan program poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojnih simfonijskih uspješnica i velikih klasičnih hitova od Bacha i Webbera do Piazzolle i Rodriga.

Bit će to prilika da glazbenika kojeg većina poznaje prvenstveno kroz 2CELLOS, doživi u nešto drukčijem, a opet vrlo zanimljivom glazbenom svjetlu.

Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji pod vodstvom austrijske dirigentice Elisabeth Fuchs u dvorani Lisinski, pridružit će se i Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

Ulaznice za koncert 6.10. još uvijek možete osigurati na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili u sustavima ulaznice.hr te ticketshop.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni