Vije-sti

Stanislav Kovačić & Glumci donose punk-cabaret na kazališne daske

Stanislav Kovačić & Glumci donose punk-cabaret na kazališne daske

20. siječnja će uživo predstaviti svoj hvaljeni studijski album „Punk Cabaret“, čije pjesme je otpjevalo više od 30 glumačkih imena

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj izniman album "Punk Cabaret", svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave - 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM:
https://www.facebook.com/events/763118137505571/

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću - Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan "Punk Cabaret" album! Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme "Ferma Dobre" (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i "Je l' se tebi sviđa" (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa).

 

 

Album „Punk Cabaret“ po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako "Punk Cabaret" zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju - na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno - glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

 

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

 

Album „Punk Cabaret“ dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi – Deezer & Google Play, dok je fizičko izdanje moguće pronaći u CD shopovima:

CD: https://punkcabaret.lnk.to/CD

digital: http://punkcabaret.lnk.to/album

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni