Vije-sti

Sneni šlageri i hipnotičke mantre u Green Roomu

Sneni šlageri i hipnotičke mantre u Green Roomu

Double Plus Good i No!Mozzart održat će koncert u zabočkoj Zelenoj dvorani u petak 26. svibnja s početkom u 21 sat.

Double Plus Good je projekt portlandskog kantautora Erik Karlsona. Njegov prekrasan i mekan vokal vraća nas u melankoliju 60-tih uvaljanu u teksturu dream popa. U Zabok dolazi u sklopu europske turnje gdje će predstaviti svoj novi EP naziva "Like a Fire".

No!Mozzart su glazbeno potpuno sadržajni i kompaktno razdvojeni da homogeno zvuče istovremeno i eksperimentalno i vrlo plesno s metodikom umjernih tempova bubnjara Đure Dobranića (TANNU TUWA / ex-Mangroove, Chui, Đeneration 81...), basiste Ivana Dugandžića koji preferira staccato konfiguracije, te lidera Zorana (TANNU TUWA, Pars Petrosa) na vokalu i gitari.
Na repertoaru imaju raznolikih pjesama koje povezuje psihodeličnost s uglavnom emotivnim tekstovima na engleskom u nepretencioznom šamaranju stilizacijama budući da su sva trojica prošli kroz mnoštvo žanrova koje su kompleksno i vješto spojili hrabro otvarajući nove smjernice i horizonte popularne glazbe. Na zabočkom koncertu No!Mozzart će nam između ostalog predstaviti novi EP "In The Woods".

Ulaz slobodan

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni