Vije-sti

SKA FEVER #5 - Thee Infidels, Abergaz, Čudnoređe @ AKC Attack!

SKA FEVER #5 - Thee Infidels, Abergaz, Čudnoređe @ AKC Attack!

S novom koncertnom sezonom, stiglo je vrijeme i za novi Ska Fever, koji vam ovoga vam puta dovodi brze, žestoke i ljutite ska punkere iz Njemačke u kombinaciji s dobro poznatim domaćim snagama.

Thee Infidels (Njemačka)
Četveročlani punk/skacore band iz Gelnhausena kraj Frankfurta. Sviraju pet godina, imaju EP "Soul For Sale" iz 2011., LP "Evilution" iz 2013., a sada nam dolaze promovirati svoj novi dugosvirajući uradak zvan "All We Got". Prošle godine su morali otkazati nastup u Attacku u zadnji čas jer im je član završio u bolnici, ali sada dolaze živi i zdravi i spremni ispraviti tu nepravdu. Tko god voli Leftover Crack i slične crackrocksteady junake, voljet će i njih.

https://theeinfidels.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/theeinfidels


Abergaz (Zagreb)
Punk bombarder iz Zagreba predvođen Njecom povremeno poznatim i kao Sonja. Na basu je Puljko a na bubnjevima Umbe. Nedavno su izdali "Uron", drugo poglavlje albuma "Proboj Biti Postojanja", ali to nije ništa neobično ako uzmemo u obzir da skoro deset godina non stop nešto sviraju, objavljuju i nastupaju. Ovo će im tako biti okruglo tisućiti nastup u Medici, a to je jubilej koji vrijedi doći proslaviti.

https://abergaz.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/abergazpunk?fref=ts
 


Čudnoređe (Zagreb)
Autorski životno-muzički projekt Ognjena Bašića. Fenomen na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i zajebancije, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije, cinizma i ogorčenosti te mnogih drugih naizgled nespojivih dualnosti. Nakon pet godina neprestanog sviranja kako po klubovima tako i na ulici, konačno privodi kraju svoj album prvijenac "Dno Je Sve Rjeđe" s kojeg će nam ovom prilikom predstaviti većinu pjesama.

https://www.reverbnation.com/cudnoredje
https://www.facebook.com/Čudnoređe-195826107121440/timeline/


Prije, između i nakon bendova zabavljat će vas DJ Uncle probranom selekcijom ska hitova svih godišta i valova od Laurela Aitkena do Streetlight Manifesta.


Početak; 21h
Upad: 0kn (donacije poželjne)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni