Vije-sti

Sjajni J.R. August stiže u Kuću umjetnosti Arsen

Sjajni J.R. August stiže u Kuću umjetnosti Arsen

Nikola Vranić, poznatiji kao J.R. August, jedan od najznačajnijih autora novije generacije, dolazi u Kuću umjetnosti Arsen u nedjelju 29. svibnja kada će pred šibenskom publikom predstaviti novi studijski album.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada u Šibeniku će nastupiti u punom sastavu, a na pozornici će mu se priključiti i zbor. U Kući umjetnosti Arsen J.R. August predstavit će svoj novi, nedavno objavljeni album "Still Waters" .

Riječ je o konceptualnom albumu koji propituje vjerske i duhovne motive. Album je nastajao u doba pandemije u J.R.-ovom kućnom studiju te predstavlja njegovu intimnu priču svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj.Istaknuti kantautor i producent iz Zaboka doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku s prethodnim albumom, maestralnim “Dangerous Waters” koji je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja.

J.R. August je vlasnik Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača, a zašto ga smatraju jednim od najznačajnijih domaćih autora svjetskog kalibra, publika u Šibeniku moći će provjeriti 29. svibnja u 21 sat u Kući umjetnosti Arsen. 

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u prodaji na web stranici Kuće umjetnosti Arsen, kao i na blagajni gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust, za njih je cijena ulaznice 40 kuna. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni