Vije-sti

Silente u Pogonu Kulture

Silente u Pogonu Kulture

Glazbena senzacija, dubrovački pop rock sastav Silente nastupit će u Pogonu kulture u petak, 11. ožujka.

Pogon kulture nije nepoznat teritorij dubrovačkoj šestorki. Za Božić 2014. band je napunio bivšu ''Stereo'' dvoranu. Nešto više od godinu dana kasnije hype oko Silentea se ne stišava. Osvojeni su Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagrada Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagrada Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” dohvatili su najviša mjesta brojnih top lista, a na YouTubeu imaju kombinirano gotovo pet milijuna pregleda. 

Tamo gdje je “Lovac na čudesa” stao jednako uspješno nastavile su nove pjesme sa albuma ''Neće rijeka zrakom teći'' u produkciji Nikše Bratoša, jednog od najnagrađivanijih producenata ovih prostora. Velikoj podršci medija pridružila se još veća naklonost publike, zbog čega je bend 2015. proputovao regiju uzduž i poprijeko puneći klubove, dvorane i gradske trgove. 

U Pogon kulture Lorena, Doris, Tibor, Sanin, Ivuša i Šimun vraćaju se u petak 11. ožujka na centralni pop rock koncert u Rijeci.
Karte po 45 kuna su u pretprodaji na šankovima Beertije i Palacha te u Dallas music shopu te online na entrio.hr i eventim.hr.
Ulaz na dan koncerta će biti 60 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni