Vije-sti

Silente tri dana u Saxu

Silente tri dana u Saxu

Nakon koncerta u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova, grupa Silente održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax.

Bit će to trovečernji povratak Silentea u zagrebačke klubove i zahvala svim fanovima koji su ih pratili ove tri godine, od prvih koncerata do onog najvažnijeg kojeg je bend odsvirao 20. veljače u Domu sportova. U ovom kultnom i omiljenom prostoru, grupa se vraća intimnijim nastupima, a za svaki od njih će u prodaju biti pušteno svega 300 ulaznica.

Silente će ovime stati uz bok bendu PipsChips&Videoclips koji su dosad jedini tri dana zaredom svirali u Saxu. Bit će to ujedno i njihovi posljednji zagrebački koncerti u ciklusu aktualnog albuma "Neće rijeka zrakom teći". Nakon Saxa, Silente ćete samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek povodom izlaska trećeg studijskog izdanja, 2017. godine.

Dnevne ulaznice za sve koncerte u prodaju kreću u srijedu 9. ožujka. Cijena u pretprodaji im iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn.

Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni