Vije-sti

Seasplash poziva mlade izvođače da se prijave na Riddim Contest 2016

Seasplash poziva mlade izvođače da se prijave na Riddim Contest 2016

Riddim Contest 2016 je zajednička akcija četiri prijateljska reggae festivala. Osim Seasplasha, tu su i Overjam iz Slovenije te talijanski Positive River i Campovolo Reggae Fest. Namjera im je pomoći mladim i nadolazećim umjetnicima steći vrijedna iskustva živih nastupa.

Pozivaju se svi zainteresirani reggae i žanrovski srodni bendovi i live-actovi da se putem stranice overjamfestival.com/riddim prijave do 22. veljače. Za pravilno ispunjenje prijave potrebno je imati jednu pjesmu na SoundCloudu, jedan video zapis živog nastupa na YouTubeu, jednu fotografiju u visokoj rezoluciji, imena i prezimena članova, te biografiju od minimalno 300 riječi.
Žiri sastavljen od organizatora festivala odabrat će pet izvođača od kojih će online glasovanjem biti odabrana dva finalista koji će sudjelovati na finalnom nastupu 18. ožujka u Mu Clubu, u talijanskom gradu Parmi. Pobjednika finala čeka nastup na sva četiri gore spomenuta festivala ovog ljeta, uz pokrivene troškove, a osiguran je i smještaj, te naravno hrana i piće.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni