Vije-sti

Seasplash podsjeća na najbolje trenutke prethodnog izdanja

Seasplash podsjeća na najbolje trenutke prethodnog izdanja

Vratili smo vrijeme unazad, točnije na srpanj 2019. godine kada se Seasplash održao po prvi put uživali na novoj lokaciji - Martinskoj kod Šibenika.

Naš suradnik David Tešić iz DMT Productionsa ponovno je uspio svojom kamerom uhvatiti jedinstvenu Seasplash atmosferu u petominutnom videu koji nas vodi ispred i iza pozornica festivala, u kamp, na plažu, iznad lokacije i mora. David je porazgovarao i s nekim od najznačajnijih glazbenih gostiju koje je festival ugostio prošle godine.

Poruku za sve ljubitelje dobre glazbe imaju legendarni Lee "Scratch" Perry, Mad Professor i Aisha, Adrian Sherwood, Seanie Tee i Barry Ashworth iz Dub Pistolsa, Steve Vibronics iz Vibronicsa, Edo Maajka, High5 te Chakka Svraka iz Kali Fat Duba.

Neka vas okupa toplina sunca, miris borova i mora te tople Seasplash vibracije. – poručuju iz organizacijskog tima, najavljujući pritom novo izdanje i posebne pogodnosti: 

U ovim nesigurnim vremenima Seasplash čvrsto vjeruje kako treba ostati pozitivnog duha. Stoga radimo i dalje na promoviranju festivala i idući tjedan objavljujemo novi val izvođača. Uz to smo i vratili ulaznice na najpovoljniju cijenu ‘Ranograbilica’. Do tada pazite na sebe i na druge oko vas. #ostanidoma i spremaj se za dugo i toplo ljeto!

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni