Vije-sti

Scaffold, Kolac i Defiant u Osijeku

Scaffold, Kolac i Defiant u Osijeku

Paklena subota sprema se 17.6. u klubu "Exit" sa tri death/black/thrash metal benda! Dolaze i neki gosti, više manje poznati ali i one koji premijerno nastupaju u Osijeku.

Scaffold, kultni death metal bend iz Zemuna, prvi put se zvanično pojavljuje na sceni davne 1992. godine, pa ovu godinu možemo gledati kao zvaničnih 25 godina postojanja i gotovo neprekidnog rada benda.
Kroz spomenutih četvrt stoljeća rada, najveću koncertno-izdavačku aktivnost u skorijoj povijesti, bend bilježi tijekom 2015. i početkom 2016. godine, nakon čega "smanjuje gas", kako bi se posvetio snimanju i izdavanju novog materijala. Ovu sezonu bend započinje objavljivanjem Maxi-Single izdanja pod nazivom "Years Of Decadence", dok za kraj godine najavljuju novi FL album, uz nezaobilazne spotove i live nastupe.

Kolac je nastao 2006. godine sa idejom da svira Black Metal bez trunke, tada popularnih, inovacija. Deset godina kasnije i dalje na istom putu, jači nego ikada! Poslije sjajnog proslogodišnjeg debi nastupa u Osijeku, vraćaju se da završe započetu promociju aktualnog albuma "Zauvek Crni". 

Defiant Promovirajući još uvijek aktualan album "Morbid Spiritual Illness",Defiant i dalje prži više po inozemstvu nego po Hrvatskoj.
Ovom prilikom predstavit će osječkoj publici i novog vokala kao i nešto najnovijeg materijala za album koji će početi snimati nakon ljetne sezone svirki i festivala.Još više nemelodično,sirovije i opakije!

Start:22 sata
Upad:20 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni