Vije-sti

Sassjin album dostupan na Deezeru

Sassjin album dostupan na Deezeru

Deset dana prije izlaska Sassjinog debitantskog albuma Taktički praktično, cijela digitalna playlista može se preslušati na Deezeru

Sassjina žestoka pozitiva i njezini beatovi pokorili su društvene mreže cijele regije. S odličnih 13 pjesama odlučila je razbiti sve aluzije na praznovjerje jer je upravo u petak, 13. ožujka najavljen koncert u KSET-u. DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je u Zagrebu već pratio Edu Maajku.

Taktički praktično dostupan je online od 3.3.2015 na linku http://www.deezer.com/artist/7364630, a fizičko izdanje očekuje se u KSET –u. Upravo oni koji dođu na koncert imaju priliku kupiti dugoočekivani CD prije svih ostalih, jer na ostala prodajna mjesta album stiže iza 16.ožujka.

„Ovo će biti BOOM – alboom!, izjavila je Remi oduševljena suradnjom na singlu Etikete“ . Singl je premijerno emitiran na radio postajama u čak 5 država: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH i Makedoniji, a od dana izlaska trese playliste diljem regije.

 

Za rad na svom prvom albumu Sassja je oko sebe okupila je izvrsnu internacionalnu producentsku ekipu: Kantriman, Koolade, Billain, Jah Billah, Fokus, Max Rubadub, a osim s Remi na već spomenutom singlu, vokalnu suradnju na albumu ostvarila i s Frenkiem te crnogorskim dvojcem Who See.

 

Popis pjesama:

 1. Taktički Praktično
 2. Ragga Naš ft. Frenkie
 3. Za Raju
 4. Nema Pritiska
 5. Clash
 6. Trepere Mi Živci ft. Who See
 7. Etikete ft. Remi
 8. Instinkt
 9. MC
 10. PMS
 11. Nemam Vremena
 12. Jemen
 13. Dub O Parama
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni