Vije-sti

Saša 21 posebni gosti Dubioze kolektiv u Puli

Saša 21 posebni gosti Dubioze kolektiv u Puli

Saša 21, boogie punk rock trio iz Pule predvođen Saletom Verudom, nastupiti će kao specijalni gosti Duboiza Kolektivu na koncertu u Areni 10. kolovoza.

Legendarni Sale Veruda, nekadašnji gitarist KUD Idijota, pokrenuo je Sašu 21 još 2012. godine da bi dvije sezone kasnije objavili album „VD-i1“. Kratko i konkretno, brzo i direktno, kako kažu u vodećem singlu, ovo izdanje je kolekcija zrelih punk rock pjesama jednog od najvažnijih aktera scene posljednjih nekoliko desetljeća. Kuriozitet „VD-i1“ bio je i u tome da je objavljen samo na ploči u ukupno 521 komadu od kojih je svaki ručno numeriran. Bend je trenutno u studiju gdje snima drugi album, a jedan od najbitnijih nastupa ovog ljeta bit će u pulskoj Areni uz Dubiozu.

Krajem srpnja 2015. Dubioza kolektiv održala je pred rasprodanim kapacitetom pulske Arene koncert koji se smatra jednim od najboljih u recentnoj glazbenoj povijesti Istre. Jedinstvena sinergija benda i publike uz fantastičnu koncertnu kulisu predivnog amfiteatra zabilježena je na videu kojeg Dubioza i dan danas koristi u promociji svojih nastupa diljem svijeta. Četiri godine kasnije, u subotu 10. kolovoza, grupa se vraća u najljepšu Arenu na svoj centralni hrvatski koncert ljeta.

Ulaznice za koncert u pulskoj Areni su u prodaji po cijeni od 120 kn. Na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 140 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni