Vije-sti

S.A.R.S. u Lisinskom dvije večeri za redom

S.A.R.S. u Lisinskom dvije večeri za redom

S.A.R.S. rasprodao prvi koncert u Lisinskom 15. prosinca, novi i posljednji najavljen za dan poslije!

O popularnosti benda S.A.R.S. najbolje svjedoči činjenica da su u rekordnom roku prodane ulaznice za njihov prvi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski, 15. prosinca 2017. Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan nastup – 16. prosinca u 20 sati koji je ujedno i posljednji.

Ova dva koncerta, koja se organiziraju u suradnji s RTL Musicom, bit će svakako zapamćena i kao iskorak iz okvira jer će omiljeni beogradski bend svoju publiku počastiti održavanjem prvog elektro-akustičnog koncerta u njihovoj karijeri! Osim toga, S.A.R.S.-ovci svojim gostima pripremaju i posebne obrade već dobro znanih hitova s gostujućim instrumentalistima u postavi. 

Prvi put u karijeri svirat će u proširenom sastavu od 20-ak glazbenika, a kako bi sve bilo točno onako kako su zamisliti, članovi benda već neko vrijeme održavaju intenzivne probe.

Drago nam je svima da Zagreb nas cuva i voli iz pocetka i vec smo dobili i tradiciju rasprodanih dvorana... Super je cuti da neće ni Lisinski biti izuzetak. Ovaj elektro-akustični projekat nam mnogo znači, krecemo ga iz Zagreba i hvala svima koji su kupili karte i omogućili nam da napravimo dvodnevno druženje u Zagrebu. Jedna ljubav! - Izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane te online putem ulaznice.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni