Vije-sti

S.A.R.S. ima posebno iznenađenje  za kupce dvodnevnih fan pit ulaznica!

S.A.R.S. ima posebno iznenađenje za kupce dvodnevnih fan pit ulaznica!

Grupa S.A.R.S odlučila je nagraditi svoje najveće fanove, odnosno one koji kupe dvodnevnu ulaznicu za fan pit za koncerte u Domu sportova 21. i 22.10.2016. Jedna od najvećih sportskih dvorana regije, koju su na vrhuncima svojih karijera punili predvodnici prve lige domaćih rokera, sada će ponovno biti poprište međusobne ljubave između zagrebačke publike i beogradskog benda.

Dvodnevni koncert u Domu sportova najveći je koncert u dosadašnjoj karijeri grupe S.A.R.S., kao i koncert na kojemu se postavljaju novi standardi, koje obično možemo vidjeti samo kod velikih svjetskih izvođača. Osim posebno ograđenog prostora neposredno ispred pozornice za najveće fanove grupe (fan pit) i popusta za kupovinu dvodnevnih ulaznica, još jedno posebno iznenađenje čeka kupce dvodnevnih ulaznica za fan pit. Radi se o "meet&greet-u", odnosno upoznavanju i druženju s grupom S.A.R.S.

Vrijeme i mjesto bit će naknadno objavljeno na Facebook eventu dvodnevnog koncerta. Iz grupe nam najavljuju da će biti još dodatnih pogodnosti za najveće fanove stoga vas pozivamo da pratite Facebook event.
Ulaznice se do 14.3.2016. mogu kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka, Dirty Old Shopu i u sklopu sustava Eventim po promotivnoj cijeni 50 kn za redovne ulaznice i 80 kn za fan pit ulaznice. Naglašavamo da je u prodaji samo ograničen broj ulaznica za fan pit.

Najžešći fanovi koji žele biti u Domu sportova oba dana do 14. ožujka imaju ekskluzivnu priliku kupiti redovne ulaznice za 90 kn ili 140 kn za fan pit.
Ekskluzivnu video najavu koncerata koju su objavili nedavno na Pozitivcu možete pogledati ovdje

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni