Vije-sti

RUNAWAYS SESSIONS 6: Jonathan

RUNAWAYS SESSIONS 6: Jonathan

[caption id="attachment_2846" align="aligncenter" width="547"]Runaways Sessions VI: Jonathan Runaways Sessions VI: Jonathan[/caption]

Šesto izdanje serijala Runaways Sessions, projekta iza kojeg stoji Runaways production, donosi nam kratak studijski koncert i intervju sa sve popularnijim bendom Jonathan. Zanimljivo je da su Jonathanovci istoga dana nastupili u Runaways studiju u Zaprešiću, te nakon tog zagrijavanja zapalili za Zagreb gdje su ostavili odličan dojam na publiku na Gričevanju.

Jonathan čine pjevač Zoran Badurina Ziro, bubnjar Branko Kovačić Husta, basist Nikica Jurjević Nixon i gitaristi Darko Petković Rade i Tomislav Radinović Tomo.

Za glazbenu produkciju Runaways Session zaslužni su Franjo Heršak i Adam Lončar, dok su na produkciji videa radili Robert Mužar i Mario Dragičević koje se posebno mora pohvaliti radi sjajno odrađenog posla i što nove bendove predstavljaju u tako dobrom svjetlu.

Bacite oka i uha na Runaways session posvećen Jonathanu, a mi s nestrpljenjem čekamo nove glazbene poslastice ekipe iz Zaprešića.

http://www.youtube.com/watch?v=z78XdlIgi1I
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni